Contact
Verander van taal
Nederlands Nederlands
ViPA-Inflatables logo

Over ViPa-Inflatables Wij zijn uw partner voor springkastelen, attracties en uniek reclamemateriaal!

Neem contact met ons op

Wat ons drijft

Een geslaagd evenement begint met een goede voorbereiding en duidelijk omschreven doelstellingen - wij helpen u daar graag bij.

Of het nu gaat om voorraadproducten of de productie van individuele evenementen - wij voldoen aan elk verzoek. Uw behoeften en wensen zijn onze hoogste prioriteit. Wij zijn pas gelukkig als uw klanten dat zijn. Met onze evenementmodules creëren wij een echte belevenis. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig hebt. Geen enkel springkasteel is klein of te groot. U krijgt wat u wilt, wanneer u het nodig hebt. Onze klanten zijn over de hele wereld verspreid, van Duitsland tot Zweden tot Madagaskar.

1000+
Klanten
4
Locaties
500+
Produkten
20
Aantal jaren ervaring

Wat ons onderscheidt

Op maat gemaakte producten

Voor de tevredenheid van onze klanten, nemen wij graag uitdagingen aan! Daarom kunt u een groot deel van onze springkastelen, hindernisbanen, muntenspellen & co. laten aanpassen aan uw wensen. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Hoogste kwaliteit

Als Duitslands grootste fabrikant van springkastelen en opblaasbare attracties hechten wij bijzonder veel waarde aan een hoge kwaliteitsstandaard. Overtuig uzelf van onze eersteklas producten door bij ons langs te komen!

Gegarandeerde veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk voor ons! Daarom is ons assortiment door de TÜV getest op de EU-veiligheidsnorm DIN-EN-14960. Deze veiligheidsnorm garandeert dat onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de EU.

Uitstekende service

Wij zien onszelf niet alleen als een bedrijf dat eersteklas producten verkoopt. Naast onze evenementmodules bieden wij onze klanten een brede waaier van diensten aan die de planning en organisatie van evenementen aanzienlijk vereenvoudigen.